Alltid spennende å prøve nye oppskrifter

Proteinlapper

Ferie, regn og vind… Det er situasjonen her i huset akkurat nå.Da er det viktig å finne på noe nyttig også, ikke bare sitte å irritere seg over det dårlige ferieværet. Været er forresten ypperlig styrketreningsvær, og det blir nok ei økt på Bakken Helse i ettermiddag også. Protein er viktig å få nok av både for den som trener og den som ikke trener så mye. I dag ble det altså testing av proteinlapper, veldig enkelt, sunt og ikke minst smakte de godt også.

Proteinlapper

Proteinlapper

1 boks cottage cheese

4 egg

ca. 2 cottage cheese bokser havregryn (så greit å bruke tomboksen, så slipper du ekstra oppvask også)

ca 1/2 cottage cheese boks kulturmelk

1-2 ss honning

Bland alt i en bakebolle og bruk en stavmixer, du får da knust havregryna til havremel. Evt. kan også havremel brukes eller rett og slett la havregryna være hele.

La røra stå å svelle noen minutter før du steker lappene i en stekepanne med litt olje. Blir røra for tykk, kan du tilsette litt ekstra væske, kulturmelk eller vann.

Det ble 12 lapper av denne porsjonen.

Lappene ble kjempegode syntes begge her i huset. Smakte fortreffelig med litt jordbærsyltetøy og ost.

Proteinlapper

Tagged: , , , , , , , ,

Comments are closed.