Dagen-derpåmiddag

Dagenderpåmiddag

Etter en lørdagskveld på pub og litt lengre oppe en vanlig, blir det litt slaraffenliv på sofan.Spørsmålet blir da hva vi skal ha til middag. Det skal være enkelt, raskt og med mye god smak. Da er det greit å ha litt nødrasjoner i skapene, som bokser med hermetiske tomater og bønner. Resultatet ble ei kjøttdeig og bønneform med litt av hvert i.

Dagenderpåigodform

500 g karbonadedeig eller kjøttdeig

rapsolje

salt/pepper

1/2 løk

4 hvitløksfedd

1/2 fersk chilli eller evt. 3 ts chillipulver

1/2 boks hermetiske hakka tomater

1 boks chillibønner

1/2 pose tortillachips/nachochips

ca 200 g kvitost

Stek kjøttdeig i ei stekepanne med litt rapsolje. Smak til med salt og pepper. Skjær opp løk, chilli og hvitløk og tilsett i kjøttdeigen. Tilsett hakka tomater, chillibønner og rør sammen alt i panna.

dagenderpåmiddag

 

Tøm blandinga i ei ildfastform, legg på tortilla/nachochips og osteskiver/raspa ost.   Sett i varm stekovn på midterste rille.

Dagenderpåmoiddag

Stekes på 250 grader i ca. 5-7 minutter. Følg med når osten er smelta.

Serveres rykende varm med evt. en grønn saat og god kald drikke.

Formen vil bokstavelig talt bli storveies god.

Tagged: , , , , , , ,

Comments are closed.