Endelig ble det dessert!

Jordbærdessert

Her kommer oppskrift på sommerdesserten jeg la ut skrytebilde av.På grunn av tidenes tordenvær i går kveld/natt, måtte oppskrifta vente til i dag. Dette er en enkel dessert som jeg testa på en liten matleveranse i går. Fikk i dag tilbakemeldinger om at Furkunnjfingermaten smaka fortreffelig og desserten bestod testen med glans. Positivt med såpass mye bær i fikk jeg fortalt. Alltid hyggelig å få tilbakemeldinger, spesielt når de er så bra som i dag. Det verste jeg vet er å være uvitende om hvordan maten smakte og om kundene blir fornøyd. Ris eller ros er alltid bra å få, det verste jeg opplever er taushet og likegyldighet.

Så da er det bare å gjøre seg klar for litt sommerlig dessertkos i helga med

Friske sensommergleder

4 porsjoner

400 g friske bær (jeg brukte jordbær, syltetøy vil nok også fungere)

3 dl kremfløte

100 g hvit sjokolade

12 Bixit/Kornmokjeks

Rens bærene og del dem i biter. Strø på litt sukker hvis du ønsker det.

Smelt sjokolade og pisk kremfløte. Vend inn smelta sjokolade i kremen.

Knus kjeks (tips: legg i en plastpose og bruk biffklubba til å knuse kjeksene).

Legg bær, kjeks og krem lagvis i serveringsglass og pynt med bær og litt fersk mynte hvis du har.

Ekte matglede!

Jordbærdessert

 

 

Tagged: , , , , , , ,

Comments are closed.