Enkel middag etter dagens trening

Grønnsaker

Etter 14 dager med litt mer kontroll på kostholdet, holder jeg fortsatt ut.Jeg synes det helt greit og kjenner at kroppen fungerer bedre uten sukker og mel. Middagene blir nå spist til kvelds etter treningsøkta, da slipper jeg å stresse med middagen straks etter jobb. Mellom jobb og trening funker det fjell med en rask proteinshake fra Herbalife. I dag stod det kylling på menyen, tross store medieoppslag om at kylling er helsefarlig, tar jeg sjansen og spiser kylling av og til. Har jo alltid likt å levd et liv i spenning…

Enkel kyllingpanne (4 porsjoner)

4 stk kyllingfilet

3 vårløk

1 rød chili

1/2 kinesisk hvitløk

litt fersk ingefær

grønnkål og isbergsalat

2 ss rapsolje

3 ss soyasaus

3 ss kokosmelk

1-2 dl vann

1-2 plater eggnudler

salt og pepper

Del kyllingfileten i strimler og stek i varm panne med rapsolje til de er brunet.  Tilsett hvitløk, vårløk, chili og ingefær og la det småputre sammen med kyllingfileten. Kok nudlene i egen kjele og tøm av vannet før de haes i panna sammen med kyllingen. Soyasaus, kokosmelk, salt og pepper smakes til. Blir det litt sterkt tilsett litt vann. Grønnkål og isbergsalat skjæres i strimler og haes i til slutt.

Kyllingpanne

Denne middagen tar det bare ca 15-20 minutter å¨lage og du kan bruke det du har tilgjengelig i huset. Jeg hadde en del salat og kål som jeg måtte bruke. Gulrot og andre grønnsaker, evt. wokblanding kan også brukes.

 

 

 

Tagged: , , , , , ,

Comments are closed.