Enkel middag i finværet

Lompepizza

Travle dager og sent hjem fra jobb tvinger fram enkle løsninger på middagen av og til.I dag ble det lompepizza, raskt, enkelt og godt. Forholdsvis sunt er det også, det spørs litt hva som brukes til pizzafyll.

Lompepizza

2 lomper (jeg brukte speltlomper denne gangen)

ost

spekeskinke/kokt skinke/stekt kyllingfilet/stekt kjøttdeig

tomat

rømme

salat

Sett stekeovnen på 220 grader.

Legg lompene (beregn 2-3 lomper pr. person) på en stekeplate og legg  fyllet på lompene. Stekes midt i ovnen i  3-5 minutter.Jeg stekte en lompe med ost og spekeskinke og la på soltørka tomat og salat etter stekinga. En lompe stekte jeg med bare ost. Rømme, spekeskinke, salat og tomat ble lagt på etter at den var stekt.

Lompepizza

Du kan vel bruke det meste som fyll oppå lompene, det er bare å ta det som er tilgjengelig i kjøleskapet. Det er alltids rester av ost og pålegg som skal brukes opp.

Nyt godværet og god mat.

Tagged: , , , , , , ,