Enkle og gode proteinpannekaker

Proteinpannekake

I dag er det feit-tirsdag, men også pannekakedagen. Valget falt på pannekaker i dag for min del.Det er for tida litt ute av kontroll på jobben, hjemme og ikke minst i hodet på denne dama. Alt på grunn av at snøballen bokstavelig talt har begynt å rulle og da går det fortere og fortere. Det ene prosjektet etter det andre tar form og det jobbes for fullt for å håndtere alle snøballene som ruller fortere og fortere og blir større og større. Slik føles det ihvertfall, det er både skummelt, spennende og artig på en gang. Derfor ble det pannekaker til kveldsmat på pannekakedagen og ikke saltkjøtt til middag på feit-tirsdag, jeg er rett og slett litt på etterskudd… Hvis det kan være en trøst for andre hektiske prosjektledere og næringsdrivende?

Proteinpannekaker for en hektisk hverdag   

200 g havremel  (Holli Mølle har kjempegodt økologisk, steinmalt havremel)

6 egg

1 dl vanilje kesam

2 store ss proteinpulver (jeg bruker Herbalife sitt vaniljeproteinpulver)

4 dl melk

1 ts vaniljesukker

1 ts bakepulver

1/2 ts salt

Rør alle ingrediensene sammen og la det stå å svelle i 10 minutter. Du behøver ikke å bruke proteinpulver, jeg bruker det for å få ekstra protein og det smaker godt. Pannekakerøra blir forholdsvis tykk og du kan gjerne steke litt tykke små pannekaker, nesten som lapper.

Proteinpannekake

Jeg tester nypanna mi fra Kitchn i dag, en spesialpanne for pannekaker. Pannekakestekinga går som en drøm, som en helt ny pannekakeverden! Kristin Merete har tilbud på pannekakepanne ut uka…

Hjemmelaga jordbærsyltetøy smaker nydelig til.

Proteinpannekakene kan spises til frokost, lunsj, middag eller kveldsmat. Valget er ditt.

Proteinpannekake

 

Tagged: , , , , , , , , ,

Comments are closed.