Er du også heldig å ha nære, fjærne venner?

Vennskap

Det har jeg!! Å kunne ha noen å snakke med på telefonen uten at det er noe spesielt vi skal diskutere ,og ikke minst snakke med noen når jeg virkelig trenger noen som kan lytte til meg. Det er gull verdt. Selvfølgelig har jeg nære nærme venner også, de er jo alltid der. Vennskap er noe av det viktigste jeg har i livet mitt,  jeg er venner med ungene mine også. Av og til kanskje litt for mye venn med dem, det er ikke alltid jeg ønsker å høre alt, eller ta standpunkt til saker som ikke angår meg. Jeg tror likevel det er bra for dem at de kan komme til mor eller far (mest mor) og fortelle om sine sorger og gleder, dette har forandra seg mye siden jeg var ung. Vi er nok heldigvis blitt flinkere til å snakke med hverandre på tvers av generasjoner, ialleall i min familie.

Oppskrifta på vennskap fikk jeg av ei venninne som bor langt unna, men jeg tror nok at hun er en av dem jeg snakker aller mest med gjennom uka. Jeg føler meg så heldig som har slike folk som venner, og neste uke har jeg avtale med ei av disse litt fjærne, nære vennene. Jeg gleder meg! Takk til alle mine venner for at dere er der for meg,  jeg prøver så godt jeg kan å være der for dere…

 

Tagged: , ,