From Toten with love

Totenlove

I dag er jeg så heldig at jeg har en gjesteblogger; selveste tante Tone sender en rapport fra Toten.Ivrig og andpusten midt i lufteturen med bikkja, ringer Tone og sier; “no må du sjå på mailn din, e ha seinna de et blogginnlegg fra skolekantina på Lena/Valle”.  Kjempestas å få slike  innlegg bokstavelig talt servert. At de har laga mat med inspirasjon fra furkunnjmatbloggen gir dem selvfølgelig stjernestatus hos meg!

Dette er rapporten fra Toten:

Furkunnjmat, den gode maten = Den gode praten!

Hver torsdag har jeg ansvaret for hybelboerne på Lena/Valle videregående skole.
“Kontoret” mitt er på skolekjøkkenet der miljøarbeid fungerer bedre enn på et lite kontor. Idag ble det servert lasagne og proteinrundstykker, oppskriftene er tatt fra Furkunnjmat.

From Toten with love. Tante Tone❣️

Sender herved helsinga videre til dere kjære blogglesere og sender med 2 ss Love fra Rindaln også!

 

proteinrundstykker

Tagged: , , , , ,

Comments are closed.