Godt å nyte livet!

Minispa

I dag hadde jeg en fantastisk start på dagen sammen med to sprudlende damer på spinning.Hæærlig å starte fredagen med svette. latter og høy puls. Ei god treningsøkt på fredagsmorgenen setter litt standard for helga fant vi ut. Vi var alle tre motiverte til mindre snacks og smågodt da vi sa farvel til hverandre etter tre kvarter på spinningsykkelen, og ikke minst så ble ny spinningtime sammen avtalt. Det er vel det aller viktigste… Gleder meg allerede!!

Jeg ble til og med så inspirert at det ble et lite minispa i dusjen, med skrubb av både ansikt og kropp. Hvorfor tar jeg meg ikke tid til dette oftere tenker jeg? For det føles jo så godt og tar kun urlite tid ekstra. Det er jo lov å forandre seg, så jeg bestemmer meg her og nå for å ta litt bedre vare på meg selv og ikke bare alle de andre.

GOD HELG og takk til superdamene Marit og Merete for en motiverende treningsøkt.

 

 

Tagged: , , ,

Comments: 2

  1. Tiram 23/08/2013 at 11:18

    🙂 En får energi av å lese bloggen din 🙂 Keep up the good work!

    • admin 23/08/2013 at 11:53

      Så godt å høre Marit, vi får spre det gode budskap på både alvor og skjemt. Vi treng begge deler 😉