Hvordan justere seg inn igjen

Hjerte

Etter fire dager med full fokus på Strandheim Kunstfestival kjenner jeg at både kropp og sjel er litt utslitt.Da er det bare å finne den rette måten på restitusjon. For meg funker det med en mandag med egenpleie. Dagen starta med en halvliter vann utblanda i aloe-vera juice,  sammen med en rask gjennomgang av avisen. Deretter en skikkelig god proteinshake (Herbalife sjokoshake er min favoritt). En tur på badet for å legge en grønn maske må også til ,  dette for å få ut “gørra” fra grill og mat–os som har lagt seg som ei hinne i fjeset etter flere dager over gryter og grill. Sammen med grønn maske smaker det fortreffelig med både en og to kopper urtete som renser kroppen og tilfører ny energi.

Grønn maske

Da er formiddagen gått og i tolvtida er jeg klar for nok en sjokoshake for å fylle kroppen med god næring,  selvfølgelig kunne jeg ha laget meg en salat eller omelett, men etter fire dager med festivalmat-hardkjør er det så enkelt å mikse en shake der jeg vet kroppen min får alle næringstoffene den trenger for å bygge seg opp igjen. Til middag serveres det selvfølgelig Furkunnjmat igjen. Se nedenfor hvor fint vi hadde det på Strandheim Kunstfestival i helga. Å få være med på dette er verdt hver en dråpe svette, blod og tårer.

056

Strandheim

Tagged: , ,