Kokoskjeks med kikerter

Kokoskjeks

Etter som jeg har bestemt meg for å  spise litt sunnere , blir det en del sunne oppskrifter framover nå. Vil du være med så heng på, for min del har jeg satt opp min matplan med faste tidspunkt når jeg skal spise og hva jeg skal spise. Dette opplegget skal jeg nå følge en måneds tid før jeg tar en evaluering. Formen er iallefall på topp etter to dager med et litt sunnere kosthold. Disse kokoskjeksene er forholdsvis enkelt å bake og smaker godt.

Kokoskjeks

2 egg

1 boks kikerter

ca 1 dl kokosmelk

100 kokosmel/kokosmasse

2 ss kakaopulver

1 ss sjokoladeprroteinpulver (jeg bruker Herbalife sitt proteinpulver)

3 ss sukrin

10 dråper vaniljestevia

1 – 2 dl vann

Bland alt i en bolle og bruk stavmixer og miks alt sammen. Legg massen på ei bakepapirkledd stekeplate med ei spiseskei. Evt. fyll litt i muffinsformer.

Stekes i 200 grader midt i ovnen i ca. 15 minutter.

Avkjøl og smør litt peanøttsmør eller sjokolade philadelphiaost på toppen av kjeksene. Godt, mettende og sunt.

Tagged: , , , , , , , , , ,