Tjenester

 

Private lag, PK

Ønsker du å få en kokk hjem til deg for å lage mat? Da kan jeg hjelpe deg som PK (Personlig Kokk). Jeg kan lage mat til selskaper, vennelag, utdrikningslag, ute i naturen, på hytta, ja nesten hvor som helst du måtte ønske det. Har ditt firma behov for en kokk til et arrangement stiller jeg også gjerne der.

 

Store arrangementer

Med en bakgrunn som matansvarlig for flere festivaler som Storåsfestivalen, Bylarm og Strandheim Kunstfestival så tar jeg på meg oppdrag med planlegging av innkjøp, forslag til menyer, i det hele tatt være med å få ditt arrangement vellykka. Da er mat en viktig ingrediens for at publikum og gjester skal få en uforglemmelig opplevelse.

 

Produsenter

Gjennom mitt lange engasjement for lokal, kortreist mat har jeg bygd meg opp en del erfaringer på produkt og markeder. Ønsker din bedrift hjelp med produktutvikling, markedsføring, salg ol. I 2012 var jeg med Hognamat fra Rennebu på Julemarked  og solgte julemat for dem.  Jeg samarbeider også med Uredd Designkontor hvis du ønsker proff hjelp på blant annet design, logo og merkevarebygging.

 

Foredrag og kurs

Med et brennende engasjement for mat og helse drar jeg gjerne på en foredrags eller kursrunde.Jeg har nå i flere anledninger vært på Meldal vg. skole og holdt foredrag om sunt kosthold til elevene der. Ellers har jeg vært på besøk til flere Bygdekvinnelag i distriktet og holdt matkurs med grønnsaker som tema. Jeg skal også ha et inspirasjonskurs i baking på Trøndersk Matfestival 1.-3. august i år.

Foredrag og kurs om et balansert, sunt kosthold kan også tilrettelegges over flere dager/kvelder med forskjellige tema. Matkurs er også populært i forbindelse med f.eks bedriftsamlinger eller private lag også.

Ta kontakt for pris og mer informasjon. britt.moen@loqal.no

Comments are closed.