Langt til havs

Trænahus

Etter ei helg på Trænafestival, langt til havs på den vakre Helgelandskysten sitter jeg igjen med mange gode opplevlser og inntrykk.Vi ankom Træna natt til torsdag og fikk tildelt en sokkelleilighet like ved festivalområdet, så vi bodde veldig sentralt.  Nordnorsk raushet er helt uimotståelig og leiligheta var virkelig gull verdt, for været viste seg slett ikke fra sin beste side. Det var stort sett vind og regnbyger hele festivalhelga, men hva gjør vel det i godt selskap med unge, livlige mennesker som bare vil ha det morro.

Lurøy

Festivalstemninga på Træna kan ikke beskrives, du må rett og slett bare oppleve den!! Mennesker i alle aldre lever lykkelig sammen i en “festivalboble” hele helga. Du føler at her er det ikke grenser på hva som kan gjøres eller ikke. Det er helt sikkert noe som ikke er så bra også, men det fikk vi aldri med oss. Alt var rett og slett fryd og gammen.

Festivalkunst

Jeg fikk til og med tid til flere turer i den storslåtte naturen, fikk nyte stillheten og kjenne været på kroppen. I går kom jeg hjem sliten, lykkelig og med mange, mange nye venner og inntrykk i bagasjen. Kanskje blir det en Trænatur neste år også?

Festivalstøvler

 

Trænachampis

 

Trænamusikk