Måltidsplan med gode supper

 

Sunn tomatsuppe

I går starta jeg en 14-dagers måltidsplan, dette blir et spennende eksperiment for å få igang forbrenninga og litt sunnere livsstil.Jeg må ha en plan å gå etter skal jeg klare å gjennomføre sunne valg til hvert måltid. Da står det svart på kvitt og jeg blir mye mer motivert for hver dag jeg kan krysse ut; oppdrag utført! Endelig har jeg satt meg ned å få satt opp min egen måltidsplan.  Ser jeg at dette gir de resultatene jeg ønsker, gir jeg tilbud om å prøve dette for flere. Måltidsplan, oppfølging og kroppscanning vil følge med. Treningsplan kan også settes opp hvis det er ønskelig. Kanskje jeg endelig kan få tid og anledning til å bruke kostholdsveileder-utdanninga mi til noe igjen…Første matkurs neste uke er fulltegna, så dette blir spennende. Nye kurs kan settes opp hvis det er interesse for flere.

En liten smak på en av oppskriftene på lunsj/middag kommer her:

Sunn, hjemmelaga tomatsuppe (2 porsjoner)

1 ss olivenolje

1 hvitløksfedd

1/2 løk

1 boks hermetiske tomater

5 dl vatn

1 grønnsakbuljongterning

1/2 ts chillipulver (evt. litt fersk chilli)

1 ts honning

salt/pepper

Varm olje i en kasserolle og tilsett hakka hvitløk og løk. La dette surre et par minutter i oljen. Tilsett hermetiske tomater, vann, grønnsakbuljong og smak til med chilli, honning, salt og pepper.

Suppa kan stå å småkoke i ca 5 minutter.

Bruk en stavmixer i suppa og den blir fin og jevn. Tomatsuppa kan også spises uten å bruke stavmixer.

Server med 2 stk koka egg i skiver.

 

Tagged: , , , , , ,

Comments are closed.