Proteinrundstykker

Proteinrundstykker

Det er mye sunn mat for tida her i huset. Jeg prøver å justere meg inn på et sunt og enkelt kosthold jeg kan leve med både hjemme og på jobben. Med mat både som jobb og freelance kan det av og til være utfordrende og planlegging er vel nøkkelordet her også. Skal jeg få gjennomført noe med suksess handler det veldig ofte om å ha en plan… Jeg bruker Herbalife sine proteinshaker til frokost og i forbindelse med trening, og måltidene utenom dette er altså det som må planlegges. Det går faktisk veldig bra og jeg føler meg i skikkelig god form for tida. Kroppen fungerer og da fungerer hodet bra også! Denne oppskrifta på proteinrundstykker har florert på flere helse og fitnessblogger, men jeg våger meg til å dele den likevel. Selvfølgelig med min egen vri; jeg hadde ikke nok havregryn og da spedde jeg på med grovt speltmel.

Proteinrundstykker

Proteinrundstykker

4 egg

1 stor boks cottage cheese

150 g grovmalt speltmel

250 g havregryn

2 ts bakepulver

1 ts havsalt

Egg og cottage cheese blandes med en stavmixer til en jevn røre. Tilsett resten av ingrediensene og bruk stavmixeren til å blande alt til en fast deig.

Bruk ei stor skei og form til rundstykker. Jeg laga 12 stk. Legg på bakepapirkledd stekebrett og stek midt i ovnen på 200 grader varmluft i ca 15 minutter.

Proteinrundstykker

Kokte egg på disse må vel absolutt være et proteinkick!

 

Tagged: , , , , , , ,

Comments are closed.