Riktig kosthold gir resultater

Blomkålsuppe

Etter 8 uker med balansert, sunt kosthold og trening har resultatene kommet.Ikke minst har formen hatt en skikkelig stigning mens centimetrene og kiloene har gått ned. Jeg har laget min egen måltidsplan som jeg følger mer eller mindre pliktoppfyllende. Hadde først et mål om å følge en 14. dagers måltidsplan og så se hvordan dette funka, det funka så godt at jeg ble inspirert til å bare fortsette. De siste ukene har det vært litt utskeielser, men kilo og centimeter fortsetter faktisk å gå ned. Maten jeg spiser baserer seg på mye grønnsaker, gode proteinkilder og sunt fett. Trening er også blitt en del av opplegget, men det viktigste er sunt kosthold. 80% kosthold og 20% trening, skal du gå ned i vekt med KUN trening må du trene MYE!

Dagens middag ble gratinert blomkålsuppe.

1/2 løk

1 fedd hvitløk

1 lite blomkålhode

1 ss olivenolje

5 dl vann

1 terning grønnsakbuljong

Salt og pepper

Revet hvitost.

Rens og hakk lok og hvitløk. Skjær blomkålen i buketter.  Varm olivenolje i en kasserolle og stek løk, hvitløk og blomkål i noen minutter. Hell over vannet og smuldre i buljonterningen. Småkok i ca. 10 minutter.

Blomkålsuppe

Miks suppen glatt med en stavmixer, spe med mer vann hvis den blir for tykk. Smak til med salt og pepper.

Fyll en skål med varm suppe og strø på en neve med revet hvitost, gratiner i stekovn med grillelement på ca. 200 grader i 5 minutter.

Dette er nok til to porsjoner, spis en til middag og avkjøl og sett den andre porsjonen i kjøleskapet. Spis til lunsj neste dag.

Har du lyst til å prøve måltidsplanen min i 14 dager, ta kontakt og jeg kan hjelpe deg! Send meg pm på facebook eller kontakt på tlf. 995 08419.

 

Tagged: , , , , , , ,

Comments are closed.