Siste innspurt til Trøndersk Matfestival

Bakedag

I morgen (torsdag) kl. 18.00. skal jeg holde inspirasjonskurs i baking i forbindelse med Trøndersk Matfestival.Jeg føler meg heldig og beæret som ble spurt av prosjektleder Brit Melting om jeg ville holde et inspirerende bakekurs/foredrag på torsdag og fredag under årets matfestival. Baking er altså tema og jeg holder nå på å lage ferdig råvarene som jeg tar med til Trondheim i morgen. Siste hånd på verket blir lagt der for at bakevarene enklest mulig skal fraktes. Plan for kurset er også lagt; det blir rett og slett mye morro og full fres med pynting av cupcakes og gode råd og tips på hvordan lage enkle og gode bakevarer med ekte, norske råvarer. For vi har jo verdens beste råvarer rett utom stuedøra vår!!

Bli med på kurs du også; jeg blir veldig glad for alle ukjente og kjente som dukker opp kl. 18 på torsdag og kl. 15. på fredag. Se mer info på http://tronderskmatfestival.no/kurs/ 

Meld deg på og bli med på bakemorro, fliring og ikke minst smaking!!

 

Tagged: , , , , ,