Sunn, mettende enkel middag

Kyllingwok

Dag 4 i måltidsplanen min er nå snart ferdig og det går over all forventning.Tross en ekkel forkjølelse som ikke slipper taket etter jula, føler jeg at formen er stigende. På grunn av forkjølelsen har det blitt kun en dag med trening denne uka, viktig å la kroppen få ro og bli frisk igjen og så ta fatt på styrketreninga neste uke. Måltidsplanlegginga funker både med og uten trening og det skal bli spennende å se resultatet på søndag, da er første uke unnagjort. Deler en god, sunn og enkel middagsrett med dere, denne bruker jeg også i måltidsplanen min, funker både til lunsj og middag. Frokosten er proteinshake for min del, det er både raskt og godt for et innbitt B-menneske. Jeg bruker Herbalife sin proteinshake.

Kyllingwok

200 g kyllingfilet

1 fedd hvitløk (evt. halv kinesisk hvitløk)

1ss rapsolje

1 ts frisk revet ingefær (evt. tørka ingefær fra glass)

1 pose frosne wokgrønnsaker

1 ss chilipasta

2 ss soyasaus

2 ss oystersaus (evt. søt chilisaus)

Skjær kyllingfileten i passende biter og stek i rapsolje, tilsett hakka hvitløk og ingefær.  Stek til kyllingen får brun stekeskorpe. Tilsett wokgrønnsakene, chilipasta, soyasaus og oystersaus. Smak til med salt og pepper. La småputre i panna til alle grønnsakene er gjennomvarma.

Kyllingwok

Dette er nok til 2 porsjoner, ønsker du å lage til flere er det bare å beregne ca 100 kyllingfilet pr. person og tilsett mer grønnsaker og sauser.

Kyllingwok

Tagged: , , , , , , ,

Comments are closed.