Vil du ha et restemat-tips?

Laks og tortilla

Etter ei helg med en del gjester og litt ekstra matordning, blir det ofte mat tilgode.Lørdag hadde vi en liten familielunsj med forskjellige matretter. En lakseside ble blant annet helstekt med chilli og hvitløk, dette var det en del igjen av og da var det greit å få brukt opp dette til middag i dag.  Matrester blir ikke kasta her i huset, for som den gode husmor og økonom man er så skal ingenting kastes. Det er utrolig mye godt du kan lage av både rester av fisk og kjøtt. Så i dag ble det laks med toritllachips og salat. til middag. Det var utrolig enkelt og raskt å tilberede og det så ut som det falt i smak også.

Stekt laks med tortillachips og salat

4 porsjoner

ca 800 g stekt laks (jeg hadde rester av en lakseside som ble stekt med 1 kinesisk hvitløk og 1/2 rød chilli kutta i små biter. Krydra med salt og pepper)

salat av agurk, salatblader og rødløk

revet ost

rømme

hot tacosaus og tortillachips med ostesmak

Ta litt av alt på tallerkenen og kos deg med enkel, sunn og god mat. Jeg laget den av helgas lakserester, du kan lage det på din måte. Hva er ditt restemattips?

Tagged: , , , , , , ,